Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Ostalo

Ukupno proizvoda: 12
Izbor filtera

KALUP ARROW METHOD FEEDER 75-2496

Arrow method molud je kalup dizajniran za “Arrow Quick Change method” hranilice. Izrađen od gume u Fluo boji. Vrlo lako i jednostavno punjenje hranilice.
1,30 €

KALUP FILEX METHOD FEEDER 75-1505

Gumeni kalup za FILEX method hranilice. Kalup osigurava konstantnu težinu prihrane u hranilici. Optimalna fleksibilnost i neljepljiva površina osiguravaju da napunjena hranilica brzo i lako ispadne iz kalupa. Pojedinačno pakiranje u vrećici.
1,20 €

KALUP FILEX QUICK CHANGE METHOD FEEDER 75-8963

Q.C. gumeni kalup je dizajniran također i za Filex UNO method hranilice. Kalup osigurava konstantnu težinu prihrane u hranilici. Optimalna fleksibilnost i neljepljiva površina. Pojedinačno pakiranje u vrećici.
1,19 €

KALUP METHOD FEEDER FILEX 75-3158

Gumeni kalup za filex method hranilice omogućuje konstantnu težinu napunjene hranilice Neljepljiva površina i optimalna fleksibilnost osiguravaju da potpuno napunjena i oblikovana hranilica brzo i lako ispadne iz kalupa svaki put kada je koristite
1,00 €

KALUP METHOD FEEDER SOFT TARGET

Mekani kalup za method hranilice. U unutrašnjem djelu se nalazi dodatno ležište sa postavljenje mamca u hranu. Pogodan za većinu method hranilica, a posebno za TARGET METHOD BOMB HRANILICE.
1,86 €

KALUP METHOD FEEDER XXL 75-9908 FILEX

Dovoljno mekan oblik narančaste boje. Omogućuje jednostavno istiskivanje napunjene hranilice iz kalupa. Dizajniran posebno za Filfishing Filex Method Feeder XXL hranilice. Omogućuje savršeno punjenje hranilica. Osigurava savršen oblik hrane ili p ...
1,40 €

KALUP QUICK METHOD FEEDER 75-9786

Filex gumeni kalup specijalno dizajniran za quick change method hranilice. Kalup omogućuje konstantnu količinu prihrane u hranilici. Optimalne fleksibilnosti, izrađen od neljepljivog materijala koji omogućuje lagano punjenje i odvajanje hranilice. ...
1,20 €

KALUP ZA HRANILICU DELUX S HELLFEEDER HH514

kalup za method feeder hranilice SMALL Univerzalni kalup za manje method feeder hranilice izradjen od kvalitetne i meke gume.
1,59 €

SET QUICK CHANGE METHOD FEEDER & CONNECTOR 75-5350

Sadržaj seta : Filex q.c. method feeder & connector 30g 1 kom Filex q.c. method feeder & connector 40g 1 kom Filex q.c. method feeder & connector 50g 1 kom Filex q.c. method feeder mould 1 kom
6,20 €

SET METHOD FEEDER 70G 75-4354 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 70g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
Artikl trenutno nije dostupan
5,70 €

SET METHOD FEEDER 80G 75-4361 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 80g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
Artikl trenutno nije dostupan
6,20 €

SET METHOD FEEDER 90G 75-4378 FIL FISHING

Set dvije hranilice težine 90g, dvije rolling vrtilice i jedan silikonski kalup namijenjen method feeder ribolovu. Radi se o nešto većim i težim hranilicama. Pakiranje je blister.
Artikl trenutno nije dostupan
6,50 €
VSC Pro+ Internet Prodaja   Prodaja Internet Trgovine