Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Stringer kopče za ribu

Ukupno proizvoda: 8

STRINGER KOPČE NA KONOPU 5 KOPČI TARGET 31-1034

Stringer kopče za čuvanje ribe na konopu. U kompletu je metalna kopča koja se nalazi na kraju konopa. Na konopu se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
5,71 €

STRINGER KOPČE NA KONOPU 5 KOPČI TARGET 31-1035

Stringer kopče za čuvanje ribe na konopu. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju konopa. Na konopu se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
4,65 €

STRINGER KOPČE NA SAJLICI 5 KOPČI TARGET 31-1037

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc zip vrećici.
5,18 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 10 KOPČI TARGET

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu je šipka koja se nalazi na kraju sajlice koja se zabija u zemlju. Na sajlici se nalazi 10 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa zipom.
10,62 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 5 KOPČI TARGET 31-1036

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa zipom.
5,71 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 5 KOPČI TARGET 31-1038

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu je metalna kopča-karabin koja se nalazi na kraju sajlice i plastična motalica. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa ...
5,97 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM 6 KOPČI TARGET

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu je šipka koja se nalazi na kraju sajlice koja se zabija u zemlju. Na sajlici se nalazi 6 kopči u nizu. Isporučuje se u praktičnoj pvc torbici sa zipom.
9,29 €

STRINGER KOPČE SA PLOVKOM I ŠIPKOM 5 KOPČI TARGET 31-1038

Stringer kopče za čuvanje ribe na sajlici, sa plovkom zbog lakše uočljivosti. U kompletu je šipka koja se nalazi na kraju sajlice koja se zabija u zemlju i plastična motalica za sajlicu. Na sajlici se nalazi 5 kopči u nizu. Isporučuje se u praktič ...
6,50 €
VSC Pro+ Internet Trgovina   Otvorite Internet Trgovinu